0631901202 info@efforza.nl

Wat is CNIP Centraal

Dental Management System

Wat is CNIP Centraal

Eindeloze administrateie in uw praktijk. Niet bepaald het leukste klusje maar wel essentieel. CNIP Centraal kan u hier mee helpen. Weg met losse briefjes, post-it’s en aftekenlijsten. 

N

Alles op één tablet

N

Helemaal zelf in te richten naar wens

N

Duidelijke takenverdeling, minder misverstanden in het team

N

Geen aftekenlijsten, formulieren en/of schem's meer

CNIP houdt alle praktijktaken overzichtelijk en centraal

Persoonlijke registratie van reguliere praktijktaken per medewerker, toegang tot onder andere checklists, meldingen, veiligheidsvoorschriften en een onderhoudsagenda. Dit zijn een aantal onderdelen van CNIP Centraal die uw praktijk kunnen helpen in het optimaliseren van de bedrijfs- en werkprocessen. 

Uiteindelijk zal CNIP Centraal ervoor zorgen dat u en uw medewerkers meer tijd aan het optimaliseren van uw praktijk kunnen besteden. Op dit moment werkt het systeem alleen op een android tablet. 

 

 

Checklists

Deze module zorgt voor een heldere takenverdeling met aftekenlijsten (omloop en administratief) per persoon en periode (week/maand). Mochten er bepaalde taken niet afgerond zijn, stuurt CNIP Centraal een reminder om deze alsnog op te pakken. 

Service en onderhoud

Alle afspraken omtrent Service en Onderhoud zijn in te zien in een overzichtelijke agenda. Dit zorgt ervoor dat geen afspraak vergeten wordt en alles ook ingepland kan worden. Zo kunt u zien wanneer en door wie dit wordt gerepareerd. Daarnaast beschikt CNIP Centraal over een automatische melding die rechstreeks naar desbetreffende monteur wordt gestuurd. 

Technische mankementen meteen indienen

Hoe vaak worden (kleine) mankementen wel niet vergeten of eromheen gewerkt? Met de Technische Mankementen module kunt u of uw medewerkers deze direct indien, inplannen en een bericht naar de desbetreffende monteur sturen om dit mankement te repareren. Op deze manier heeft u geen briefjes meer rond slingeren die aangeven dat ‘iets’ gerepareerd moet worden maar direct digitaal opgeslagen. 

Contactgegevens

Efforza B.V.

0523-22 51 30

Laat ons contact met u opnemen

4 + 10 =

KUBET